А чим так смачно пахне? Ділимось рецептами

Донизу

А чим так смачно пахне? Ділимось рецептами

Створювати по Admin на тему Ср Лют 07, 2018 2:03 pm

Курка в банці  Idea



◾️М’ясо птиці. Можна готувати будь-яку частину тушки – ніжки, філе, стегно, крила;
◾️Спеції для курки
◾️Часничок
◾️Перець чорний мелений
◾️Сіль
◾️Лавровий лист
◾️Цибуля ріпчаста
◾️Скляна  банка.

Етапи готування:
•Якщо у вас ціла куряча тушка, то її потрібно порізати на порційні шматочки.
•З шматочків курки зняти шкіру (якщо хочете, я не знімаю) і зрізати зайвий жир (не викидати його);
•Обсипати м’ясо перцем, сіллю, спеціями і часником. Рукою втерти спеції і сіль в м’ясо і залишити на 20-30 хвилин. Чим довше буде маринуватися курка, тим насиченішим буде її смак;
•Поки курка просочується маринадом – підготуйте банку (її потрібно вимити і витерти зовні і зсередини насухо);
•Мариноване м’ясо птиці укласти в банку, додати лавровий лист. Шари м’яса чергувати з нарізаними кільцями чи півкільцями цибулі;
•Верхнім шаром викласти очищену з м’яса шкіру і жир;
•Закрити горлечко банки фольгою;
•Поставити банку в холодну (!) духовку, включити її на 200 градусів і довести до готовності. Готується таке м’ясо годину -півтори в залежності від його кількості і розміру банки;
•З допомогою бульйону і розталого жиру можна приготувати, наприклад, тушковану картоплю в якості гарніру.
avatar
Admin
Admin

Кількість повідомлень : 12
Дата реєстрації : 07.02.2018

Переглянути профіль користувача http://mechnikova18.ukrainianforum.net

На початок Донизу

На початок


 
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі